Välkommen
till min Portal
Andra Dimensioner

 

 

 

 

Min gamla sida bettanssidor försvann efter ett misstag av mig, och domännamnet köptes upp av ett engelskt företag - hoppas att de får mycket glädje av mitt gamla domännamn ;)
Det blev alltså en transformation för mig och mina domännamn. Nu har jag chansen att välja vad jag vill ha kvar av mina gamla sidor, och vad jag väljer att förändra eller göra helt nytt. Har du varit på mina gamla sidor så kommer du säkert att känna igen en hel del - men jag hoppas att du kommer att finna en del nytt här. Du är i vart fall välkommen till min portalsida!

Ett nytt domännamn är inte lätt att hitta på. Namnet Andra Dimensioner bestämde jag mig till slut för eftersom mina sidor handlar mycket om andra dimensioner. Kanske att jag även kommer att våga berätta mer om mina upplevelser och erfarenheter av Andra Dimensioner så småningom. Jag har i vart fall börjat lite grann i "Mottaget". Jag har kommit så långt att jag inte bryr mig om vad andra människor tycker och tror, för jag vet vad jag har upplevt och fått till mig, vilka som tagit kontakt med mig och vad de vill framföra till mig. Mycket av det jag får till mig, budskap och meddelanden, är så personligt att jag ännu inte vill gå ut med det, men jag släpper ifrån mig mer och mer så kanske att de sidorna kommer att utökas i samma takt, vi får se :)

Håll till godo med det som finns så länge, jag hoppas att du hittar något på mina sidor som tilltalar just dig och som kan föra dig ett eller kanske till och med flera steg framåt i din utveckling.

Bettan

De här sidorna finns att välja på:

 


Mottaget
 
Helger
 
Naturväsen

(Gryning o skymningslandet)

 

Änglasidan
 
Skapare


 


Hmmm får fixa ny mailadress...